Samen genieten

Bij SUNDAY Floating Foodbar verwelkomen we je graag voor een uniek evenement op onze unieke locatie.

Borrels

(12:00- 17:00 UUR)

Voor borrels bieden we verschillende opties, afhankelijk van de grootte van jouw gezelschap:

Tot 25 personen

Reserveren kan eenvoudig via onze agenda. Je gasten kunnen vooral staanplaatsen verwachten, en we bieden één gezamenlijke rekening voor het gezelschap. Eigen muziek is niet toegestaan en speeches mogen maar de muziek in de ruimte blijft aan voor alle gasten.

Meer dan 25 personen

Bij grotere borrels bekijken we samen de gewenste datum en mogelijkheden. Ook hierbij geldt één gezamenlijke rekening en geen eigen muziek, speeches mogen maar de muziek in de ruimte blijft aan voor alle gasten. Let op: we kunnen geen borrels plannen tussen 18:00 en 20:30 uur.

lunch

Lunchen bij SUNDAY kan in verschillende vormen:

Tot 10 personen

Je kunt à la carte bestellen, zodat iedereen zijn favoriete gerecht kan kiezen.

Meer dan 10 personen

We serveren een zorgvuldig samengesteld chef’s choice menu, waarbij je kunt kiezen uit de volgende opties:

Diner

Ook voor diners bieden we opties voor zowel kleine als grotere gezelschappen

Tot 10 personen

Geniet van onze à la carte gerechten.

Meer dan 10 personen

Laat je verrassen door onze chef’s choice menu’s. Hierin
bieden we een selectie van gerechtjes uit de lopende dinerkaart in deelbare vorm
aan.

Shared Voorgerecht: selectie van de chef om met elkaar te delen.
Hoofgerecht: Vlees / Vis of Vega keuze
Dessert: Witte Chocolademousse met vers fruit
Kosten per persoon: €45,-​

Buitenkeuken (vanaf voorjaar 2025)

Vanaf het voorjaar van 2025 kun je met een gezelschap van 25 tot 60 personen genieten
van lunch of diner vanuit onze buitenkeuken. Deze exclusieve ruimte aan de rechterkant van
het terras biedt een combinatie van sta- en zitplaatsen. Hier kun je genieten van heerlijke
gerechten in een ontspannen, ongedwongen sfeer. Er is geen ruimte voor eigen muziek,
speechen kan maar niet versterkt. De invulling van het eten zal in de vorm van een
Californian BBQ of Spanish delight buffet gerserveerd worden, de uitwerkig hiervan volgt
binnenkort.

Extra’s

Wil je een persoonlijke touch geven aan je evenement? Dat kan! Neem gerust je eigen wijn of taart mee. Voor het schenken van eigen wijn vragen we een kurkgeld van € 5,- per persoon en voor het serveren van je eigen taart rekenen we € 3,- per persoon. Betalen op rekening kan, dan wordt er per factuur € 15,- administratiekosten in rekening gebracht.

Of je nu een intiem diner wilt organiseren of een groot evenement op poten wilt zetten, bij SUNDAY Floating Foodbar zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke ervaring te creëren!

Locatie afhuren

(12:00- 17:00 UUR)

6 x per jaar is het mogelijk om de gehele locatie af te huren. Muziek, speeches en het aanpassen van het interieur zijn allemaal mogelijk, en we denken graag met je mee over de invulling. Houd er wel rekening mee dat confetti en rijst niet toegestaan zijn. De omzetgarantie voor het exclusief afhuren zijn als volgt:

De kosten voor het verbruik worden in overleg vastgesteld op basis van een offerte.

Reserveer

Groepen

Betaling

U kunt bij ons op de dag van bezoek kosteloos contant betalen of met pin en alle creditcards (m.u.v. American Express).

Wenst u een factuur op naam te ontvangen? Dan brengen wij hier € 15,00 administratiekosten voor in rekening. Voor een factuur op naam gelden de volgende spelregels:

De factuurgegevens dienen vooraf aan het bezoek per mail te worden aangeleverd via daykantoor@outlook.com De factuur wordt uitsluitend per pdf per email aangeboden. De betaaltermijn van de factuur is 8 dagen na ontvangst van de factuur per mail.De factuur dient op de dag van bezoek te worden ondertekend voor akkoord.